Pangiriman Scooter

  • TWO WHEEL PIZZA DELIVERY SCOOTER OFF ROAD KICK SCOOTER

    DUA RODA PIZZA PENGIRIMAN SCOOTER DINA JALAN KICK SCOOTER

    NAMA MODEL: AVENTRU-D

    1. Diadaptasi tina AVENTRU, scooter pangiriman anu gagah sareng multifungsi ngajantenkeun anjeun resep hirup nalika damel.

    2. Kapindahan antara 50cc dugi ka 150cc.

    3. Gaya desain lampu payun sareng liar sareng ban lintas-nagara Branded.

    4. kotak pangiriman ageung ukuranana 520 X510X530MM tiasa ngepak tuangeun atanapi anu sanés kalayan melestarikan panas. Logo di dinya diidinan jasa khusus.

    5. 10 atanapi 12 inci kabayang pikeun pilihan pikeun minuhan palanggan béda paménta béda.

    6. Asesoris opsional: Ukuran roda, méteran speed dipimpin, kotak tukang, panutup tangan.

  • 150CC DELIVERY SCOOTER POWERED ROAD SCOOTER

    150CC Pangiriman Scooter Powered ROAD SCOOTER

    NAMA MODEL: JOG-D

    1. Éta tiasa cocog sareng dua ukuran kotak tukang.

    2. Urang tiasa ngalakukeun modél 50CC, 110CC, 125CC sareng 150CC.

    3. Struktur pigura kandel ngagaduhan kapasitas beban anu langkung ageung.

    4. Éta ngadopsi kinerja marake kaamanan tinggi sareng hasilna teu aya noise.

    5. BARANG PILIHAN: Kotak tukang sareng operator tukang.

Sambungkeun Kami

Nganjang ka Halaman Wéb Perusahaan
Kéngingkeun Pembaruan Email