• FUEL SCOOTER
  • ELECTRIC SCOOTER
  • DELIVERY SCOOTER

Tentang Kami

Zhejiang Senling Motor Co., Ltd.

Zhejiang Senling Motor Co., Ltd. didirikeun taun 2016 sareng tempatna di Kota Taizhou, Propinsi Zhejiang, Cina, sareng ngan 5km ti Bandara Taizhou Luqiao. Kami ngahasilkeun skuter mimitian ti skuter béngsin dugi ka skuter listrik. Sadaya produk ieu ngical lumayan di bumi sareng di luar negeri. Kapasitas produksi taunan urang tiasa ngahontal langkung ti 100,000 kendaraan.

Langkung 5 Taun

Kauntungan urang

Kami gaduh jalur perakitan kandaraan nyalira, departemen téknis, kamar ukur sareng alat-alat pamariksaan maju.

Sambungkeun Kami

Nganjang ka Halaman Wéb Perusahaan
Kéngingkeun Pembaruan Email