Tentang Kami

Zhejiang Senling Motor Co., Ltd.

Zhejiang Senling Motor Co., Ltd. didirikeun taun 2016 sareng tempatna di Kota Taizhou, Propinsi Zhejiang, Cina, sareng ngan 5km ti Bandara Taizhou Luqiao. Kami ngahasilkeun skuter mimitian ti skuter béngsin dugi ka skuter listrik. Sadaya produk ieu ngical lumayan lah di luar negeri. Kapasitas produksi taunan urang tiasa ngahontal langkung ti 100,000 kendaraan.

about Senling
about Senling1

Kami gaduh jalur perakitan kandaraan nyalira, departemén téknis, ngukur kamar sareng alat-alat pamariksaan canggih, anu dianggo pikeun séri tés émisi ku metode kaayaan damel sareng mastikeun kualitas produk. Kami ogé ngagaduhan staffs profesional sareng departemen pikeun ngawaskeun prosés kadali kualitas sadayana tina bahan milih produk anu tinggaleun pabrik. Taun-taun operasi anu hadé ngajantenkeun kami yakin yén kualitas mangrupikeun kahirupan perusahaan urang, ngajaga kami teras-terasan ningkatkeun kamajuan manufaktur sareng ngamajukeun fasilitas urang. Ayeuna urang gaduh produk patén nyalira sareng masih bakti ka skuter anu langkung kreatif. 

Budaya Perusahaan

图片4

Tujuanna

Kapamalian sareng win-win mangrupikeun tujuan perusahaan urang. Mangpaat konsumén mangrupikeun prinsip inti produksi sareng jasa kami. Kami gaduh tim penjualan profesional anu ngudag perencanaan jangka panjang sareng pamekaran berkelanjutan.

图片3

Misi

Kalayan misi "Temukan anu pangsaéna", kami fokus kana mingpin inovasi sareng reformasi produk motor anu dipersonalisasi, cerdas sareng héjo. Kami ngarepkeun ngagunakeun kakuatan inovasi sareng téknologi pikeun ngantepkeun konsumén di panjuru dunya mikaresep produk sareng jasa motor pribadi anu langkung merenah, calakan.

图片5

Visi

Ngamangpaatkeun mangtaun-taun pangalaman manufaktur motor, SENLING henteu ngan ukur ngusahakeun pikeun nyandak pangalaman konsumén pangsaéna pikeun konsumén, tapi ogé nyayogikeun pagelaran tunggang gunung pikeun jalma-jalma di saluruh kecap.

Sértipikat Perusahaan

KABEH produk urang minuhan ISO9001, saterasna sababaraha pas persetujuan EEC pikeun Éropa, sababaraha lulus EPA pikeun Amérika.

certificate002

Pidéo

video-bg


Sambungkeun Kami

Nganjang ka Halaman Wéb Perusahaan
Kéngingkeun Pembaruan Email