Produk

  • 2021 ADULT HIGH SPEED 1500W ELECTRIC BIKE/ MOTORCYCLES/ SCOOTERS WITH PEDALS DISC BRAKE

    2021 Dewasa Laju Baju 1500W Sepeda éléktrik / Motor / Scooter Sareng Rem Cakram PEDAL

    NAMA MODEL: URBANITAS E

    1. Kalayan bijil EEC sareng cocog pikeun pasar Éropa.

    2. Éta nawiskeun cara héjo pikeun ngurilingan, idéal pikeun jarak sedeng

    3. Mesinna éfisién énergi, anu ogé hartosna béaya rendah.

    4. Sistem BMS: panyalindungan teuing biaya, panyalindungan pelepasan, panyalindungan suhu, panyalindungan overcurrent, panyalindungan circuit pondok, kasetaraan batré.

    5. Controller gaduh kinerja stabil, disipasi panas anu saé, kontrol fléksibel, réspon sénsitip sareng kualitas anu dipercaya.

    6. barang pilihan: kotak tukang, tukang tukang, muatan gancang.

  • URBAN CHEAP SCOOTER GAS SCOOTER FOR ADULTS

    URBAN MURAH SCOOTER GAS SCOOTER Pikeun DEWASA

    NAMA MODEL: JOG-B 125CC

    1. Éta dilengkepan korsi panjang 720mm.

    2. Urang ogé tiasa ngalakukeun modél 50CC, 110CC sareng 150CC.

    3. Sistem kakuatan dilengkepan ku sistem CDI anu nembé.

    4. Lampu utama ngaluarkeun kacaangan anu luhur.

    5. BARANG PILIHAN: Kotak tukang sareng operator tukang.

  • EEC 3000W ELECTRIC BIKE/ MOTORCYCLES/ SCOOTER WITH 72V 40AH LITHIUM BATTERY

    Sapédah éléktrik EEC 3000W / Motor / SCOOTER DENGAN 72V 40AH LITIUM BATERI

    NAMA MODEL: URBANITY E PRO

    1. Éta nawiskeun cara héjo pikeun ngurilingan, sareng kisaran maksimal dugi ka 100km, anu ngamungkinkeun anjeun ngarambat sacara bébas.

    2. Kalayan bijil EEC sareng wareg ku pasar Éropa.

    3. Kalayan lampu LED tina sadaya skuter, éta langkung hemat tanaga sareng hemat daya dina nyetir.

    4. Sistem BMS: panyalindungan pelepasan, panyalindungan langkung ageung, panyalindungan arus teuing, panyalindungan sirkuit pondok, kasetaraan batre, panyalindungan suhu.

    5. barang Pilihan: kotak Pungkur, muatan gancang, operator tukang.

  • TOP 10 TWO WHEEL MOTORCYCLE VENTURE SCOOTER

    TOP 10 DUA SOROT MOTOR MOTOR KACA

    NAMA MODEL: JOG-B 150CC

    1. Éta tiasa cocog sareng multicolor sareng stiker.

    2. Kami ogé tiasa ngadamel modél 50CC, 110CC sareng 150CC sakumaha anu anjeun peryogikeun.

    3. penetrasi cahaya anu kuat masihan ua visi wengi anu saé.

    4. Éta ngadopsi kinerja marake kaamanan tinggi sareng hasilna teu aya noise.

    5. BARANG PILIHAN: Kotak tukang sareng operator tukang.

  • CHEAP MOPED STAND UP 100CC GAS POWERED SCOOTER

    MOP MOPED JANGJANG 100CC GAS PUPUK Scooter

    NAMA MODEL: HAPPYNESS 100CC

    1. Panel hareup sareng kaos aslina langkung klasik.

    2. Gaya buntut panjang sareng sempit langkung cocog pikeun aliran skuter tradisional.

    3. Kabayang digabungkeun sareng ban payun 12 inci sareng ban 10 inci tukang ningkatkeun stabilitas kurva.

    4. Boh muffler sareng kipas dilengkepan anti-scalding cover, anu sacara efektif tiasa ngajamin kaamanan nyetir supir dina korsi pengker.

    5. Mesin ngadopsi téknologi Jepang, anu ngagaduhan kakuatan anu langkung luhur sareng kirang konsumsi.

  • 150CC DELIVERY SCOOTER POWERED ROAD SCOOTER

    150CC Pangiriman Scooter Powered ROAD SCOOTER

    NAMA MODEL: JOG-D

    1. Éta tiasa cocog sareng dua ukuran kotak tukang.

    2. Urang tiasa ngalakukeun modél 50CC, 110CC, 125CC sareng 150CC.

    3. Struktur pigura kandel ngagaduhan kapasitas beban anu langkung ageung.

    4. Éta ngadopsi kinerja marake kaamanan tinggi sareng hasilna teu aya noise.

    5. BARANG PILIHAN: Kotak tukang sareng operator tukang.

  • WATER COOLER STRONG POWER 125CC MOTORCYCLE ADULT SCOOTER

    COOLER AIR Kakuatan Kuat 125CC MOTOR SIKOTER AGOR

    NAMA MODEL: KONAWAY 125CC

    1. Kakuatan luhur dicét pigura ngagaduhan anti tekanan sareng anti karat kaunggulan.

    2. nyerep shock hidrolik, téknologi ngagambar tabung presisi tiasa adaptasi ngarobih inténsitas nyerep shock dina sadaya kaayaan jalan.

    3. transmisi otomatis CVT sareng mesin GU125 pangénggalna nawiskeun kakuatan langkung ageung tapi kirang dikonsumsi.

    4. Pelana elastis tinggi digabungkeun sareng spons busa lemes elastis tinggi, awét sareng boro kaluar tina seukeut.

    5. barang Pilihan: LED Speedometer, mesin GY6 125 sareng operator tukang & kotak.

  • 50CC CHEAP GAS COMMUTER SCOOTER CDI MOTORCYCLE

    50CC MURAH GAS KOMUTER SCOOTER CDI MOTOR

    NAMA MODEL: URBANITY 50CC

    1. Kapindahan aya 50cc, 110cc, 125cc atanapi 150cc kanggo pilihan.

    2. Rupa-rupa pamilihan warna sareng pola awak anu disesuaikan.

    3. Alat mékanis atanapi LCD kanggo pilihan.

    4. Sistem ignition gaduh CDI atanapi EFI kanggo pilihan.

    5. Rupa-rupa ukuran sareng gaya roda pikeun dipilih.

    6. Éta cocog pikeun jalan muter sareng pakotaan.

    7. Asesoris opsional: USB, sareng kotak tukang.

  • HIGH END RETRO VESPA STYLE SCOOTER 2021 NEW MODEL SCOOTER

    TAMAT RETRO VESPA GAYA SCOOTER 2021 Scooter Modél Anyar

    NAMA MODEL: LAMOCCA 150CC

    1. Dirancang di Éropa, Lamocca nyampur gaya tradisional sareng modéren ogé.

    2. Mesin berpendingin cai kalayan performa tinggi kalayan kakuatan maksimal 13.9Ps sareng sistem CVT.

    3. Strukturna mantep pisan yén unggal gerakan yakin.

    4. elemen klasik tina vespa kaasup lampu buleud, garis awak lemes sareng benang jahitan korsi anu saé.

    5. barang-barang pilihan: Kotak tukang, operator tukang, dual-channel ABS, konci calakan, mesin start-stop, Windshield.

  • 110CC BEST QUALITY AIR COOLED MOTORBIKE

    110CC MOTOR SEBARANG ACARA KUALITAS TERBAIK

    NAMA MODEL: URBANITY 110CC

    1. Kapindahan aya 50cc, 110cc, 125cc atanapi 150cc kanggo pilihan.

    2. Rupa-rupa pamilihan warna sareng pola awak anu disesuaikan.

    3. Alat mékanis atanapi LCD kanggo pilihan.

    4. Sistem ignition gaduh CDI atanapi EFI kanggo pilihan.

    5. Rupa-rupa ukuran sareng gaya roda pikeun dipilih.

    6. Éta cocog pikeun jalan muter sareng pakotaan.

    7. Asesoris opsional: USB sareng kotak tukang.

  • 50CC BEST FUEL SCOOTER OFF ROAD MOTORCYCLE

    50CC Pangalusna Scooter Scooter OFF ROAD MOTOR

    NAMA MODEL: AVENTRU 50CC

    1. Kapindahan aya 50cc, 125cc atanapi 150cc kanggo pilihan

    2. Rupa-rupa pamilihan warna sareng logo awak anu disesuaikan

    3. Alat mékanis atanapi LCD kanggo pilihan

    4. Sistem ignition gaduh CDI atanapi EFI kanggo pilihan

    5. Éta lahir pikeun lintas nagara sareng olahraga

    6. Asesoris opsional: USB, kurung telepon, kotak tukang

  • STRONG POWER TOP 10 MOPED SCOOTER

    Kakuatan Kuat TOP 10 MOPED SCOOTER

    NAMA modél: URBANITY 125CC

    1. Kapindahan aya 50cc, 110cc, 125cc atanapi 150cc kanggo pilihan.

    2. Rupa-rupa pamilihan warna sareng pola awak anu disesuaikan.

    3. Alat mékanis atanapi LCD kanggo pilihan.

    3. Sistem ignition gaduh CDI atanapi EFI kanggo pilihan.

    4. Rupa-rupa ukuran sareng gaya roda pikeun pilihan.

    5. Éta cocog pikeun jalan muter sareng pakotaan.

    6. Asesoris opsional: USB sareng kotak tukang.

12 Teras> >> Halaman 1/2

Sambungkeun Kami

Nganjang ka Halaman Wéb Perusahaan
Kéngingkeun Pembaruan Email