Pengiriman barang & ongkos angkutan naek, kapasitas angkutan barang, sareng kakurangan kontainer pangiriman

Pengiriman barang & Reureuh Pangiriman

Kalayan panundaan sareng panutupan anu patali sareng pandemi anu lumangsung, paménta henteu eureun pikeun angkutan laut ti Asia ka Amérika Serikat, sareng kakurangan kapasitas, tingkat samudera masih luhur pisan sareng kali transit henteu stabil.

Sedengkeun sababaraha operator utama nambihan sababaraha kapasitas anu diperyogikeun pisan, kalebet di jalur Asia-Éropa ogé. Tapi sababaraha layanan ieu bakalan ukur pikeun pengiriman premium, sareng ampir teu aya kapal cadang anu tiasa dipendakan, tambihan ieu tiasa diséépkeun ku kapasitas dina jalur sanésna.

Harga kargo udara ogé ningkat sabab importir sareng éksportir milarian alternatif pikeun angkutan laut - sanaos biaya sareng kamungkinan rugi kauangan - salaku cara pikeun ngajamin inventarisasi sareng ngawangun kasatiaan palanggan bari pesaingna tiasa payu sabab telat logistik.

Impor sareng eksportir berjuang pikeun ngamankeun kapasitas, nyandak barangna dina kapal, sareng nganteurkeunana. Kalayan ragrag tina wabah anu anyar di Yantian sareng dampak anu lumangsung tina sumbatan Suez, kasusah ieu parantos digedéan.

Tingkat angkutan laut ningkat sareng reureuh

Pelabuhan Yantian - jawab sakitar 25% tina volume laut asal AS, anu dijalankeun ku Amérika Serikat - parantos beroperasi dina kapasitas anu kawates sababaraha minggu ka tukang saatos wabah coronavirus. Nalika operasi mimitian dilanjutkeun, palabuhan anu caket ogé ramé nalika aranjeunna bajoang pikeun nyandak kendur ti Yantian. Perlambatan éta tiasa mangaruhan pangiriman laut komo deui tina sumbatan Suez.

Sigana moal aya pelonggaran penting ti Asia ka Amérika Serikat sateuacan usum puncak dimimitian dina bulan Juli. Pangecér hustling pikeun nga-restart inventaris sareng nyimpen sareng paménta, tapi ku reureuh sareng panutupan, sesah tetep.

Imporer anu sanés nempatkeun pesenan usum puncak mimiti pikeun dicekel tina teu dicekel tanpa balik deui ka sakola sareng inventaris musiman anu sanés. Permintaan anu lumangsung ieu ditarjamahkeun kana tarif angkutan barang naék dina seueur jalur, sareng sawatara operator ngenalkeun biaya tambahan awal pikeun harga anu parantos naék.

Harga Pantai Barat Asia-AS turun 6% janten $ 6,533 / FEU, tapi harga masih 151% langkung luhur tibatan waktos anu sami taun kamari.

Harga Basisir Wétan Asia-AS naék ka $ 10,340 / FEU, kanaékan 209% dibandingkeun harga pikeun minggu ieu taun ka tukang.

Tingkat Asia-Kalér Éropa sareng Éropa Kalér-AS Basisir Wétan ningkat masing-masing 6% janten $ 11,913 / FEU sareng $ 5,989 / FEU. Ongkos Asia-Kalér Éropa ampir 600% langkung mahal tibatan waktosna taun kamari.

xw2-1

Permintaan konsumén tinggi sareng tingkat inventaris anu masih katinggaleun nunjukkeun henteu ngantep waé pas, kalayan paménta tambahan diperkirakeun ti usum puncak taunan sagara bulan ieu. 

Reureuh angkutan udara sareng naékna biaya

Biaya angkutan laut anu mahal sareng henteu dipercaya nyaéta ngadorong pangirim kana kargo udara, tapi paménta ieu mangaruhan harga sareng naékkeun biaya barang anu badarat.

Paménta konsumén anu tinggi parantos ngadorong jilid muatan udara global deui ka tingkat pra-COVID, kalayan data pasar Freightos.com nunjukkeun tingkat Asia-AS naékkeun sakitar 25% ka kaseueuran tujuan dina bulan April sareng sésana naék dugi ka bulan Méi.

Sedengkeun harga turun sakitar 5% dina minggu kamari dina jalur Asia-AS, harga masih dugi ka tilu kali langkung luhur tibatan sataun anu biasa.

Harepan nyaéta usum puncak kargo udara, biasana dina bulan Oktober sareng Nopémber, tiasa dimimitian dina bulan Séptember kalayan importir buru-buru pikeun mastikeun yén inventorisasi liburan sumping dina waktosna.

Salaku tambahan, wabah COVID-19 ngadorong pajabat pikeun sababaraha asal usul pikeun maksa lockdowns régional. Ieu mangaruhan kaluaran pabrik sareng jilidna ngalir ka bandara. Kaayaan anu ketat ieu sigana tetep ningkat dina sababaraha waktos.

Reureuh treuk sareng naékna biaya

Kalayan paménta anu tinggi ti konsumén, importir buru-buru ngeusian inventarisasi, nyababkeun kapasitas dina treuk pikeun ngencarkeun sareng tingkat nyetir munggah.

Ayeuna seueur pengamat ngingetkeun yén aturan karantina pikeun pengangkut truk tiasa nyababkeun tunda penting bahkan upami barang anu diproduksi salami liburan siap dikirim.

Ieu sigana bakal tetep aya dina satengah mimiti 2021.   

 Iraha tarif angkutan barang sareng harga pengiriman turun?

Dina kaayaan ayeuna, seueur importir sareng éksportir anu panasaran kapan aranjeunna tiasa ngarepkeun ongkos angkutan barang sareng harga pengiriman turun. Jawaban? Henteu acan.

Tapi, sanaos kamungkinan reureuh sareng biaya pengiriman barang tinggi, aya sababaraha léngkah anu diimpor ayeuna-ayeuna:

Kumaha carana napigasi pasar angkutan barang ayeuna:

Bandingkeun sahenteuna sababaraha tanda petik sareng mode pikeun mastikeun yén anjeun kéngingkeun biaya anu paling saé sareng jasa anu épisién mungkin.

Nyangga anggaran angkutan barang sareng waktos transit anjeun pikeun parobihan. Biaya kusabab reureuh teu disangka-sangka atanapi kapasitas terbatas tiasa timbul, janten kedah siap.

Ngajalajah pilihan pergudangan pikeun mitigasi pangaruh tina permintaan anu diturunkeun sareng larangan bisnis di Amérika Serikat.

Perhatoskeun kameunangan barang anjeun sareng perhatoskeun upami pangsi tiasa berharga. Salaku tambahan, émut pikeun faktor biaya angkutan barang nalika nganilai kauntungan.

Kumaha impor alit atanapi menengah tiasa ngarencanakeun pikeun kasuksésan operasional dina Freightos.com:

Ngartos yén tunda sareng biaya tambahan tiasa timbul. Ekspedisi kargo nyobian anu pangsaéna pikeun mindahkeun barang dina jadwal tanpa biaya tambahan, tapi dina waktos anu teu stabil ieu, tunda sareng biaya tambahan tiasa kajantenan kendali payunir.

Pertimbangkeun modeu pengiriman anu mana anu paling cocog pikeun anjeun ayeuna. Saperti nalika jaman non-pandemi, angkutan laut sagara biasana langkung mirah tapi ngagaduhan waktos timbal anu signifikan. Upami waktos transit anjeun nungtut, kirimkeun ku udara sareng anjeun bakal percanten kana waktos transit.

Komunikasi sacara rutin sareng pangirim kargo anjeun. Ieu langkung penting tibatan anu kantos - tetep hubungan hartosna anjeun bakal ngagaduhan cekelan anu langkung saé dina waktos transit sareng tetep aya dina luhur parobahan anu bakal timbul.

Pastikeun yén anjeun gaduh tanaga tanaga pikeun narima barang anjeun nalika sumping. Ieu bakal ngaleutikan reureuh. 


Pos waktos: Jul-13-2021

Sambungkeun Kami

Nganjang ka Halaman Wéb Perusahaan
Kéngingkeun Pembaruan Email