Fitur Senling Kandel, Gampang Didesain Desain-Sadaya-Anyar Konaway

18 Des 2020-Kota Taizhou, Propinsi Zhejiang

Zhejiang Senling Motorcycle Co., Ltd. ngayakeun konperénsi pers offline pikeun dealer utama di saluruh nagara sareng ngumumkeun modél anyar-Konaway. Kuat bodywork anyar mempermudah kustomisasi, bari nyoko kana sistem mesin énggal, pikeun pagelaran tambihan dina rupa-rupa situasi tunggang gunung. Teu leungit dina desain anu mileage gas endah Konaway urang, béaya rendah operasi sareng perawatan, perhatian kana detil sareng kapercayaan luar biasa Senling.

xw1-1
xw1-2
xw1-3

Konaway katingalina ku jurus anu langkung agrésip sareng penampilan hideung. Mesin tipe Suzuki anu langkung éfisién ayeuna gaduh kinerja anu langkung saé tibatan GY125, sedengkeun korsi anu langkung rata nampung sababaraha jangkung pengendara. Pikeun pikabungaheun antara perhentian, sareng tampilan LCD anu lengkep matak ngamudahkeun pikeun nyandak sadayana. Modél ieu ngeunaan senang-senang, sareng ku kustomisasi saderhana ieu sareng ningkat kanyamanan, anu kedahna ngabantosan kamekaran terus. yén komunitas anu gairah di dalam sareng luar negeri.

Konaway mangrupikeun buktina yén skuter tiasa langkung ti ngan saukur pangmotor kota anu sanggup. Ngalangkungan pinuh ku konsep "Petualangan Kota" Senling, anu parantos nyababkeun skuter anu kasar-acan-sanggup, modél anu ringkes sareng ringkes ieu pasang fitur praktis sapertos téknologi CVT sareng panyimpenan handapeun-korsi kalayan gaya anu tangguh anu ngainspirasi petualangan di buruan luar bumi. Pikeun modél taun 2021, aya ogé seueur pilihan warna anyar.

xw1-4

Konaway-ti merek kopi kelas luhur Hawaii "KONA"

Bakal nyiptakeun masa depan anyar pikeun skuter!


Pos waktos: Jun-20-2021

Sambungkeun Kami

Nganjang ka Halaman Wéb Perusahaan
Kéngingkeun Pembaruan Email