Seuneu Batré Litium Ion: Ancaman pikeun Pengiriman Kontainer

Ti 2015 dugi ka ayeuna diperkirakeun 250 insiden anu aya hubunganana sareng kebakaran hoverboard listrik parantos kacatet numutkeun komisi kaamanan produk konsumen Amérika Serikat. Komisi anu sami ngalaporkeun yén 83.000 batré laptop Toshiba diémutan dina 2017 kusabab masalah seuneu sareng kaamanan.

Dina Januari 2017 treuk sampah NYC mangrupikeun sumber kejutan lingkungan nalika batré ion litium ngabeledug dina kompor treuk éta. Kabeneran teu aya anu cilaka.

Numutkeun kana panilitian anu dilakukeun ku cabang Pusat Data Seuneu Nasional Administrasi Seuneu AS, antara Januari 2009 sareng 31 Désémber 2016 dilaporkeun 195 insiden kebakaran E-Rokok kajantenan di Amérika Serikat 133 diantarana ngahasilkeun cilaka.

Anu dibagikeun sadayana laporan ieu, nyaéta anu janten sabab masing-masing kajadian nyaéta batré lithium-ion. Batré litium Ion parantos janten bagian integral kahirupan sadidinten. Dipaké dina komputer urang, telepon sélulér, mobil, bahkan e-rokok, aya sakedik barang éléktronik anu henteu nganggo aki-aki anu padet ieu. Popularitasna saderhana, batréna langkung saé pikeun ukuran anu langkung alit. Numutkeun ka Australian Academy of Science, aki-aki LI dua kali langkung kuat tibatan aki-aki tradisional NiCad.

Kumaha cara kerja batré litium Ion?
Numutkeun ka departemen énergi: "Batréna diwangun ku anoda, katoda, pamisah, éléktrolit, sareng dua kolektor ayeuna (positip sareng négatip). Anoda sareng katoda nyimpen litium. Éléktrolit mawa ion lithium muatan positip tina anoda kana katoda sareng sabalikna liwat SEPARATOR. Gerakan ion litium nyiptakeun éléktron gratis dina anoda anu nyiptakeun muatan dina kolektor arus positip. Arus listrik teras ngalir tina kolektor ayeuna ngalangkungan alat anu didukung (telepon sél. , komputer, sareng sajabana) ka kolektor arus négatip. Pamisah blok aliran éléktron dina jero batréna. "

Naha sadayana kahuruan?
Batré litium Ion tunduk kana Thermal Runaway. Ieu lumangsung nalika pamisah anu ngahalangan aliran éléktron dina batréna gagal.

Pangaruh kana Industri Pengiriman

Lithium Ion Battery Fires A Threat to Container Shipping1

Dina seuneu anu pikasieuneun dina kaping 4 Januari 2020 COSCO Pasipik ngalaman kahuruan kontainer nalika nuju ti Nansha, Cina pikeun Nhava Shevaby, India .. Seuneu, sanaos pareum sareng henteu aya anu dilaporkeun, kapal na ditunda sababaraha dinten sakumaha luasna tina karusakan ieu ditalungtik.

MY Kanga, di palabuan Dubrovnik, Kroasia rugi pisan nalika kapal ngalaman seuneu bencana. Seuneu ieu disababkeun ku pelarian termal tina sababaraha aki LI-on dina kapal rekreasi anu disimpen di garasi kapal pesiar. Nalika intensitas seuneu naék, awak sareng panumpang dipaksa ninggali kapal.

Sakumaha pamaca anu terang, di laut aya lima kategori seuneu béda. Batré A, B, C, D, sareng K. Litium Ion utamina mangrupikeun seuneu Kelas D. Bahaya aya sabab teu tiasa pareum ku cai atanapi disusut ku CO2. Seuneu kelas D ngaduruk cukup panas pikeun ngahasilkeun Oksigén sorangan. Ieu ngandung harti yén aranjeunna meryogikeun cara khusus pikeun mareumanana. Téhnologi pikeun nyalametkeun

Dugi ka ayeuna ngan aya dua cara pikeun ngatasi seuneu batré litium. Petugas pemadam kebakaran tiasa ngijinkeun alat éléktronik pikeun ngaduruk dugi sadayana suluh parantos béak, atanapi nyiramkeun alat anu ngabakar kalayan seueur cai. Duanana "solusi" ieu gaduh kakurangan serius. Karuksakan seuneu di daérah sakurilingna tiasa signifikan ngajantenkeun pilihan kahiji teu ditarima. Salaku tambahan, seuneu dina kapal, pesawat atanapi daérah kakurung sanés tiasa janten musibah. Ngabunuh seuneu penting pisan.

Ngabubarkeun seuneu kalayan jumlah cai anu ageung tiasa ngirangan suhu adonan di handapeun titik hurung (180C / 350F), nanging, petugas pemadam kebakaran caket caket batréna anu ngaduruk sareng kaleuwihan cai tiasa nyababkeun karusakan anu teu diarepkeun pikeun alat-alat na parabotan.

Inovasi anyar nyayogikeun pilihan anu énggal, langkung épéktip. Kebutuhan pikeun ngirangan suhu batré dina pelarian termal, nyerep uap (haseup, anu beracun) gancang ayeuna sayogi. Terobosan téknologi dilakonan ku panggunaan manik kaca daur ulang anu dirancang khusus kanggo nyerep panas sareng uap. Tés nunjukkeun yén laptop anu kaduruk pareum dina 15 detik. Cara aplikasi ngajaga petugas pemadam kebakaran.

Téknologi anyar ieu disababkeun ku usaha CellBlock pikeun ngabantosan sababaraha industri ngatasi seuneu aki litium. Élmuwan CellBlock sadar yén seuneu batré litium badé lumangsung dina jumlah anu bertambah. Sektor anu beragam ékonomi bakal kapangaruhan kalebet manufaktur, maskapai, kasehatan sareng anu sanés. Insinyur CellBlock ningali résiko transportasi dina industri seuneu batré litium nyandak fokus ka maskapai (kargo sareng panumpang), sareng ayeuna maritim.

Résiko Maritim

Ékonomi urang global kalayan barang-barang anu dikirimkeun di saalam dunya, sareng dina seueur kiriman éta aya aki-aki lithium. Organisasi anu nyayogikeun pangiriman di résiko nalika aki-aki litium aya dina kapal. Ngabisa kamampuan mareuman aki anu lebet kana pelarian termal kalayan gancang, sateuacan karusakan anu éksténsif tiasa kritis.

Dua maskapai kaleungitan 747-an kusabab kahuruan batré litium. Masing-masing ngagaduhan langkung ti 50.000 batré dina kapal sareng sumber hurung dilacak kana kontainer éta. Kapal mawa jutaan aki. Gaduh kamampuan mareuman seuneu batré litium gancang tiasa ngabédakeun antara kajadian sareng musibah.

Lithium Ion Battery Fires A Threat to Container Shipping

Waktos Post: Aug-11-2021

Sambungkeun Kami

Nganjang ka Halaman Wéb Perusahaan
Kéngingkeun Pembaruan Email