Exposisi Motor Chongqing dina 2021, waktos na parantos ditangtoskeun!

Expo Motor Internasional China 19 (Expo Motor Chongqing) nyaéta acara taunan industri motor di Cina bahkan dunya di 2021, bakal diayakeun di Pusat Pameran Internasional Chongqing ti 17 dugi ka 20 Séptémber 2021.

Diadegkeun dina 2002, Expo Motor Internasional China mangrupikeun kagiatan taunan pikeun industri motor di Cina bahkan di dunya, ngarah kana arah pamekaran industri motor Cina.

Pasar motor Cina parantos janten fokus strategis merek motor internasional. Éléktrik, jaringan, calakan janten trend pangwangunan, Téknologi énggal E- motor bakal nunjukkeun industri motor bakal asup kana daérah énggal.

Cina Motor Expo 2021 sacara komprehensif bakal ningkatkeun paméran, ngawangun ranté industri anu sistematis paméran, konperénsi, persaingan, kinerja, pariwisata budaya sareng pamekaran ékologis, sareng nunjukkeun kreativitas sareng nilai motor.

Chongqing Motorcycle Exposition in 2021, the time is set!
Chongqing Motorcycle Exposition in 2021, the time is set1

Di sagigireun nganteurkeun supir salaku topik utami ksatria dinten kuli 920, kalayan "buruh dibentuk kamuliaan" salaku téma, henteu ngan ukur nyebarkeun téknologi Internét modéren pikeun produk industri tradisional, tapi ogé tiasa masihan, nyiptakeun jalur anyar pikeun padamelan. Komuter ti pribadi kana panggunaan motor, hiburan, peran sublimasi kana kamekaran sosial sareng ékonomi Cina, éta ngajantenkeun status sosial motor deui kahirupan kota, éta ogé sacara efektif nyebarkeun énergi positip tina kamuliaan tenaga kerja, anu nampi perhatian pamaréntah lokal sareng dukungan ti perusahaan Internet ageung.

Salaku paméran mérek kalayan pangaruh global, China Motorcycle Fair mangrupikeun tingkat perusahaan motor Cina ayeuna, ngamajukeun pamekaran kuat budaya motor Cina, sareng mingpin arah pangembangan industri motor Cina. Éta bakal nyumbang kana pamekaran berkelanjutan industri motor Cina anu mingpin industri motor dunya. 

Chongqing Motorcycle Exposition in 2021, the time is set2
Chongqing Motorcycle Exposition in 2021, the time is set3

Waktos Post: Jul-20-2021

Sambungkeun Kami

Nganjang ka Halaman Wéb Perusahaan
Kéngingkeun Pembaruan Email