TAMAT RETRO VESPA GAYA SCOOTER 2021 Scooter Modél Anyar

Pedaran Singkat:

NAMA MODEL: LAMOCCA 150CC

1. Dirancang di Éropa, Lamocca nyampur gaya tradisional sareng modéren ogé.

2. Mesin berpendingin cai kalayan performa tinggi kalayan kakuatan maksimal 13.9Ps sareng sistem CVT.

3. Strukturna mantep pisan yén unggal gerakan yakin.

4. elemen klasik tina vespa kaasup lampu buleud, garis awak lemes sareng benang jahitan korsi anu saé.

5. barang-barang pilihan: Kotak tukang, operator tukang, dual-channel ABS, konci calakan, mesin start-stop, Windshield.


Detil Produk

Tanda Produk

BRUXSTOWN: MÉROR MOTORIKAL TINGKAT JEUNG DIRIJADI

Nyoko pondok tina unsur retro   

Kombinasi sakedik nyetir di luar jalan

Élmu téknologi  

Integrasi mode olahraga sareng Internét    

 Panjelasan Produk

SISTEM FRAME
● Sadaya sendi ngelas otomatis sareng 100% réngsé ku panangan mékanis.
● Ngalangkungan sababaraha éléktroforesis sareng prosés nyemprot.

LAMOCCA 150CC-6

SISTEM mesin
Kinerja luhur 1- Silinder mesin cooler mesin 150CC
● kakuatan 40% langkung luhur tibatan GY6 150
● 50% torsi langkung kuat tibatan GY6 150
● konsumsi 20% langkung alit tibatan GY6 150
● Dua kali hirup langkung lami tibatan GY6 150

INOVASI CVT
sistem transmisi mesin anu nembe disaluyukeun langkung cocog pikeun lingkungan tunggang anu béda.

LAMOCCA 150CC-7

Langkung lengkep DETAIL 

Muffler stainless steel

LAMOCCA 150CC-9

Nyerep shock kualitas pisan

LAMOCCA 150CC-10

Lampu LED tina sadaya skuter

LAMOCCA 150CC-11

Cairan, bentukna bérés elegan ku stiker unik

LAMOCCA 150CC-12

Kombinasi pinter tina LCD sareng alat mékanis

LAMOCCA 150CC-13

Sistem pengereman BPS kinerja tinggi

LAMOCCA 150CC-14

WARNA
Éta sayogi dina pilihan warna. Desain ergonomis anu sampurna sareng pangalaman tunggang alami sareng nyaman ngabantosan anjeun mendakan anu pangsaéna!

LAMOCCA 150CC-16

Parameter Produk

LxWxH (mm) 1930x750x1180 Kacepetan Top (Km / h) 100
Basis roda (mm) 1365 Kapasitas tank (L) 6
Mesin 150CC Rem (Fr./Rr.) Cakram / Cakram
Tipe Mesin 1P57MJ, 1-Silinder, 4-Strok, Cai-tiis Tirus payun 120 / 70-12
Max Kakuatan (kw) 10 Ban Belakang 120 / 70-12
Max Torsi (Nm) 13.6 Beban 40 CTNS / 40HQ
Maksimum beban (kg) 262KGS Ngepak Karton nganggo kurung waja

FAQ

1. Naon syarat pangiriman motor anjeun?

EXW, FOB, CFR, CIF.

2. Naon istilah pembayaran anjeun pikeun skuter anjeun?

T / T 30% salaku setoran, sareng 70% saatos pangiriman kirang ti 10 dinten. Kami bakal ngirim salinan BL.

3. Kumaha upami waktos pangiriman motor anjeun?

Sacara umum, éta bakal nyandak 25 dugi 30 dinten saatos nampi pembayaran sateuacanna anjeun. 
Waktu pangiriman khusus gumantung kana barang sareng kuantitas urutan anjeun.

4. Naha anjeun nguji sadaya barang-barang motor anjeun sateuacan dikintun?

Leres, kami gaduh uji 100% sateuacan pangiriman. Sateuacan produksi masal, urang bakal ngadamel sakitar sampel motor sareng uji éta dugi ka lulus kualitasna. Dina produksi, urutan anjeun bakal dituturkeun ku QC salami unggal léngkah. Unggal produk kedah diparios sareng ditandatanganan sateuacan aranjeunna ngalih kana prosés salajengna.

5. Dupi abdi tiasa nyampur modél anu béda dina hiji wadah?

Leres, modél anu bénten-bénten tiasa dicampur dina hiji wadah, tapi jumlah anu jumlahna kedah henteu kirang ti MOQ.

Bungkusan & Pengiriman

1. CKD atanapi SKD paking nalika anjeun nungtut.
2. Tim profesional kami mastikeun jasa internasional anu dipercaya.

packing003

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Sambungkeun Kami

    Nganjang ka Halaman Wéb Perusahaan
    Kéngingkeun Pembaruan Email