Scooter Suluh

  • TOP 10 TWO WHEEL MOTORCYCLE VENTURE SCOOTER

    TOP 10 DUA SOROT MOTOR MOTOR KACA

    NAMA MODEL: JOG-B 150CC

    1. Éta tiasa cocog sareng multicolor sareng stiker.

    2. Kami ogé tiasa ngadamel modél 50CC, 110CC sareng 150CC sakumaha anu anjeun peryogikeun.

    3. penetrasi cahaya anu kuat masihan ua visi wengi anu saé.

    4. Éta ngadopsi kinerja marake kaamanan tinggi sareng hasilna teu aya noise.

    5. BARANG PILIHAN: Kotak tukang sareng operator tukang.

  • BEST ADULT SCOOTER WATERPROOF AIR COOLER MOTORCYCLE 150CC MOPED

    Pangalusna Dewasa Scooter AIR AIR COOLER MOTOR MOTOR 150CC MOPED

    NAMA MODEL: KONAWAY 150CC

    1. Éta tiasa nyocogkeun warna-warni sareng stiker kalayan tilu potongan cet roti kualitas luhur. 

    2. Éta skuter komuter performa tinggi pikeun déwasa sareng pilihan mesin anu béda.

    3. Sistem kakuatan disaluyukeun sareng ditingkatkeun sareng sistem CDI atanapi EFI anu nembé.

    4. Konaway nyoko kana speedometer LCD résolusi tinggi sareng lampu LED caang.

    5. Barang pilihan: kotak tukang, tukang tukang.

  • 50CC CHEAP GAS COMMUTER SCOOTER CDI MOTORCYCLE

    50CC MURAH GAS KOMUTER SCOOTER CDI MOTOR

    NAMA MODEL: URBANITY 50CC

    1. Kapindahan aya 50cc, 110cc, 125cc atanapi 150cc kanggo pilihan.

    2. Rupa-rupa pamilihan warna sareng pola awak anu disesuaikan.

    3. Alat mékanis atanapi LCD kanggo pilihan.

    4. Sistem ignition gaduh CDI atanapi EFI kanggo pilihan.

    5. Rupa-rupa ukuran sareng gaya roda pikeun dipilih.

    6. Éta cocog pikeun jalan muter sareng pakotaan.

    7. Asesoris opsional: USB, sareng kotak tukang.

  • CHEAP MOPED STAND UP 100CC GAS POWERED SCOOTER

    MOP MOPED JANGJANG 100CC GAS PUPUK Scooter

    NAMA MODEL: HAPPYNESS 100CC

    1. Panel hareup sareng kaos aslina langkung klasik.

    2. Gaya buntut panjang sareng sempit langkung cocog pikeun aliran skuter tradisional.

    3. Kabayang digabungkeun sareng ban payun 12 inci sareng ban 10 inci tukang ningkatkeun stabilitas kurva.

    4. Boh muffler sareng kipas dilengkepan anti-scalding cover, anu sacara efektif tiasa ngajamin kaamanan nyetir supir dina korsi pengker.

    5. Mesin ngadopsi téknologi Jepang, anu ngagaduhan kakuatan anu langkung luhur sareng kirang konsumsi.

  • 110CC BEST QUALITY AIR COOLED MOTORBIKE

    110CC MOTOR SEBARANG ACARA KUALITAS TERBAIK

    NAMA MODEL: URBANITY 110CC

    1. Kapindahan aya 50cc, 110cc, 125cc atanapi 150cc kanggo pilihan.

    2. Rupa-rupa pamilihan warna sareng pola awak anu disesuaikan.

    3. Alat mékanis atanapi LCD kanggo pilihan.

    4. Sistem ignition gaduh CDI atanapi EFI kanggo pilihan.

    5. Rupa-rupa ukuran sareng gaya roda pikeun dipilih.

    6. Éta cocog pikeun jalan muter sareng pakotaan.

    7. Asesoris opsional: USB sareng kotak tukang.

  • WATER COOLER STRONG POWER 125CC MOTORCYCLE ADULT SCOOTER

    COOLER AIR Kakuatan Kuat 125CC MOTOR SIKOTER AGOR

    NAMA MODEL: KONAWAY 125CC

    1. Kakuatan luhur dicét pigura ngagaduhan anti tekanan sareng anti karat kaunggulan.

    2. nyerep shock hidrolik, téknologi ngagambar tabung presisi tiasa adaptasi ngarobih inténsitas nyerep shock dina sadaya kaayaan jalan.

    3. transmisi otomatis CVT sareng mesin GU125 pangénggalna nawiskeun kakuatan langkung ageung tapi kirang dikonsumsi.

    4. Pelana elastis tinggi digabungkeun sareng spons busa lemes elastis tinggi, awét sareng boro kaluar tina seukeut.

    5. barang Pilihan: LED Speedometer, mesin GY6 125 sareng operator tukang & kotak.

  • STRONG POWER TOP 10 MOPED SCOOTER

    Kakuatan Kuat TOP 10 MOPED SCOOTER

    NAMA modél: URBANITY 125CC

    1. Kapindahan aya 50cc, 110cc, 125cc atanapi 150cc kanggo pilihan.

    2. Rupa-rupa pamilihan warna sareng pola awak anu disesuaikan.

    3. Alat mékanis atanapi LCD kanggo pilihan.

    3. Sistem ignition gaduh CDI atanapi EFI kanggo pilihan.

    4. Rupa-rupa ukuran sareng gaya roda pikeun pilihan.

    5. Éta cocog pikeun jalan muter sareng pakotaan.

    6. Asesoris opsional: USB sareng kotak tukang.

  • HIGH END RETRO VESPA STYLE SCOOTER 2021 NEW MODEL SCOOTER

    TAMAT RETRO VESPA GAYA SCOOTER 2021 Scooter Modél Anyar

    NAMA MODEL: LAMOCCA 150CC

    1. Dirancang di Éropa, Lamocca nyampur gaya tradisional sareng modéren ogé.

    2. Mesin berpendingin cai kalayan performa tinggi kalayan kakuatan maksimal 13.9Ps sareng sistem CVT.

    3. Strukturna mantep pisan yén unggal gerakan yakin.

    4. elemen klasik tina vespa kaasup lampu buleud, garis awak lemes sareng benang jahitan korsi anu saé.

    5. barang-barang pilihan: Kotak tukang, operator tukang, dual-channel ABS, konci calakan, mesin start-stop, Windshield.

  • TWO WHEELS BEST GAS ADULT SCOOTER FOR COMMUTER

    DUA RODA GAS PUNING GUNUNG SCOOTER UNTUK KOMUTER

    NAMA MODEL: URBANITY 150CC

    1. Kapindahan aya 50cc, 110cc, 125cc atanapi 150cc kanggo pilihan

    2. Rupa-rupa pamilihan warna sareng pola awak anu disesuaikan

    3. Alat mékanis atanapi LCD kanggo pilihan

    3. Sistem ignition gaduh CDI atanapi EFI kanggo pilihan

    4. Rupa-rupa ukuran sareng gaya roda pikeun pilihan

    5. Éta cocog pikeun jalan muter sareng pakotaan

    6. Asesoris opsional: USB sareng kotak tukang

  • 50CC BEST FUEL SCOOTER OFF ROAD MOTORCYCLE

    50CC Pangalusna Scooter Scooter OFF ROAD MOTOR

    NAMA MODEL: AVENTRU 50CC

    1. Kapindahan aya 50cc, 125cc atanapi 150cc kanggo pilihan

    2. Rupa-rupa pamilihan warna sareng logo awak anu disesuaikan

    3. Alat mékanis atanapi LCD kanggo pilihan

    4. Sistem ignition gaduh CDI atanapi EFI kanggo pilihan

    5. Éta lahir pikeun lintas nagara sareng olahraga

    6. Asesoris opsional: USB, kurung telepon, kotak tukang

  • 12 INCH WHEEL CHEAP GAS POWERED SCOOTER

    12 inci RODA GAP GAS DIPASUKKAN SCOOTER

    NAMA MODEL: AVENTRU 125CC

    1. Kapindahan aya 50cc, 125cc atanapi 150cc kanggo pilihan

    2. Rupa-rupa pamilihan warna sareng pola awak anu disesuaikan

    3. LCD atanapi alat mékanis kanggo pilihan

    4. Sistem ignition gaduh CDI atanapi EFI kanggo pilihan

    5. Éta lahir pikeun lintas nagara sareng olahraga

    6. Asesoris opsional: USB, kurung telepon, kotak tukang

  • 150CC HIGH SPEED OFF ROAD GAS SCOOTER

    150CC Laju Gancang OFF ROAD GAS SCOOTER

    NAMA MODEL: AVENTRU 150CC

    1. Kapindahan aya 50cc, 125cc atanapi 150cc kanggo pilihan

    2. Rupa-rupa pamilihan warna sareng pola awak anu disesuaikan

    3. LCD atanapi alat mékanis kanggo pilihan

    4. Sistem ignition gaduh CDI atanapi EFI kanggo pilihan

    5. Éta lahir pikeun lintas nagara sareng olahraga

    6. Asesoris opsional: USB, kurung telepon, kotak tukang

12 Teras> >> Halaman 1/2

Sambungkeun Kami

Nganjang ka Halaman Wéb Perusahaan
Kéngingkeun Pembaruan Email