Scooter listrik

  • 2021 ADULT HIGH SPEED 1500W ELECTRIC BIKE/ MOTORCYCLES/ SCOOTERS WITH PEDALS DISC BRAKE

    2021 Dewasa Laju Baju 1500W Sepeda éléktrik / Motor / Scooter Sareng Rem Cakram PEDAL

    NAMA MODEL: URBANITAS E

    1. Kalayan bijil EEC sareng cocog pikeun pasar Éropa.

    2. Éta nawiskeun cara héjo pikeun ngurilingan, idéal pikeun jarak sedeng

    3. Mesinna éfisién énergi, anu ogé hartosna béaya rendah.

    4. Sistem BMS: panyalindungan teuing biaya, panyalindungan pelepasan, panyalindungan suhu, panyalindungan overcurrent, panyalindungan circuit pondok, kasetaraan batré.

    5. Controller gaduh kinerja stabil, disipasi panas anu saé, kontrol fléksibel, réspon sénsitip sareng kualitas anu dipercaya.

    6. barang pilihan: kotak tukang, tukang tukang, muatan gancang.

  • EEC 3000W ELECTRIC BIKE/ MOTORCYCLES/ SCOOTER WITH 72V 40AH LITHIUM BATTERY

    Sapédah éléktrik EEC 3000W / Motor / SCOOTER DENGAN 72V 40AH LITIUM BATERI

    NAMA MODEL: URBANITY E PRO

    1. Éta nawiskeun cara héjo pikeun ngurilingan, sareng kisaran maksimal dugi ka 100km, anu ngamungkinkeun anjeun ngarambat sacara bébas.

    2. Kalayan bijil EEC sareng wareg ku pasar Éropa.

    3. Kalayan lampu LED tina sadaya skuter, éta langkung hemat tanaga sareng hemat daya dina nyetir.

    4. Sistem BMS: panyalindungan pelepasan, panyalindungan langkung ageung, panyalindungan arus teuing, panyalindungan sirkuit pondok, kasetaraan batre, panyalindungan suhu.

    5. barang Pilihan: kotak Pungkur, muatan gancang, operator tukang.

  • DOUBLE MOTOR 400W ELECTRIC SCOOTER CHARGING ELECTRIC TRICYCLE

    GANDA MOTOR 400W SCOOTER Listrik

    NAMA MODEL: TSM-3

    1. Éta dirarancang pikeun masihan langkung raoseun pikeun anu sepuh, ibu rumah tangga sareng anu sanésna pikeun nyandak murangkalih, balanja atanapi jalan-jalan.

    2. Gantung motor mandiri duaan anu dipaténkeun ngajantenkeun langkung mantep.

    3. Éta dilengkepan karinjang tukang salaku standar.

    4. Tilu lapisan kualitas luhur sareng cét anti luntur.

    5. Item opsional: USB, GPS, musik Bluetooth.

Sambungkeun Kami

Nganjang ka Halaman Wéb Perusahaan
Kéngingkeun Pembaruan Email