50CC

  • BEST COMMUTER SCOOTER ADULT MOTORCYCLE

    Pangalusna KOMUNITAS SCOOTER MOTOR MOTOR

    NAMA MODEL: JOG-B 50CC

    1. Éta ngadopsi desain terpadu.

    2. Kami ogé tiasa ngalakukeun modél 110CC, 125CC sareng 150CC.

    3. penetrasi cahaya anu kuat masihan ua visi wengi anu saé.

    4. Panutup sisi tékstil anu gaya sareng luhur masihan kesan anu jero.

    5. BARANG PILIHAN: Kotak tukang sareng operator tukang.

  • 50CC CHEAP GAS COMMUTER SCOOTER CDI MOTORCYCLE

    50CC MURAH GAS KOMUTER SCOOTER CDI MOTOR

    NAMA MODEL: URBANITY 50CC

    1. Kapindahan aya 50cc, 110cc, 125cc atanapi 150cc kanggo pilihan.

    2. Rupa-rupa pamilihan warna sareng pola awak anu disesuaikan.

    3. Alat mékanis atanapi LCD kanggo pilihan.

    4. Sistem ignition gaduh CDI atanapi EFI kanggo pilihan.

    5. Rupa-rupa ukuran sareng gaya roda pikeun dipilih.

    6. Éta cocog pikeun jalan muter sareng pakotaan.

    7. Asesoris opsional: USB, sareng kotak tukang.

  • 50CC BEST FUEL SCOOTER OFF ROAD MOTORCYCLE

    50CC Pangalusna Scooter Scooter OFF ROAD MOTOR

    NAMA MODEL: AVENTRU 50CC

    1. Kapindahan aya 50cc, 125cc atanapi 150cc kanggo pilihan

    2. Rupa-rupa pamilihan warna sareng logo awak anu disesuaikan

    3. Alat mékanis atanapi LCD kanggo pilihan

    4. Sistem ignition gaduh CDI atanapi EFI kanggo pilihan

    5. Éta lahir pikeun lintas nagara sareng olahraga

    6. Asesoris opsional: USB, kurung telepon, kotak tukang

Sambungkeun Kami

Nganjang ka Halaman Wéb Perusahaan
Kéngingkeun Pembaruan Email