2021 Dewasa Laju Baju 1500W Sepeda éléktrik / Motor / Scooter Sareng Rem Cakram PEDAL

Pedaran Singkat:

NAMA MODEL: URBANITAS E

1. Kalayan bijil EEC sareng cocog pikeun pasar Éropa.

2. Éta nawiskeun cara héjo pikeun ngurilingan, idéal pikeun jarak sedeng

3. Mesinna éfisién énergi, anu ogé hartosna béaya rendah.

4. Sistem BMS: panyalindungan teuing biaya, panyalindungan pelepasan, panyalindungan suhu, panyalindungan overcurrent, panyalindungan circuit pondok, kasetaraan batré.

5. Controller gaduh kinerja stabil, disipasi panas anu saé, kontrol fléksibel, réspon sénsitip sareng kualitas anu dipercaya.

6. barang pilihan: kotak tukang, tukang tukang, muatan gancang.


Detil Produk

Tanda Produk

 Panjelasan Produk

1. Sél batré kapasitas luhur, cukup kuat pikeun ngadukung kisaran pelayaran langkung lami tibatan batré biasa. Naon deui, éta ngagaduhan wadah batré litium portabel pikeun palanggan supados gampang kaluar sareng ngecas kalayan merenah.

2. Motor anu mulus sareng kuat nyayogikeun akselerasi langsung, ogé pangalaman anu teu upaya sareng saimbang. Motor ieu cocog pikeun pangguna anu nyetir jarak jauh, naék gunung di daérah pagunungan, sareng ngangkut beban anu beurat.

URBANITY-E 1500W
URBANITY-E 1500W1

3. Instrumén LCD-pisibilitas tinggi ngajantenkeun jelas sanajan dina kaayaan sinar matahari anu kuat. Anjeun tiasa ngawaskeun sadaya kaayaan skuter sapertos panggunaan batré sacara real-time.

URBANITY-E 1500W2

4. Sobat perjalanan hébat anjeun. Cocog, cerdas, merhatoskeun tabungan sareng struktur enteng anu ngajantenkeun gampang pisan ditanganan.

URBANITY-E 1500W3

Parameter Produk

LxWxH (mm) 1745x680x1075 Kacepetan Top 45 (L1e)
Basis roda (mm) 1200 Jinis Motor 1500W / BOSCH
Batré litium 60V26Ah Rem (Fr./Rr.) Cakram / Cakram
Waktos Ngecas Standar 4-6H Tirus payun 100 / 80-12
Konsumsi Kakuatan 46WH / KM Ban Belakang 100 / 80-12
Kamampuhan 12-15 °
Beban 84 CTNS / 40HQ
Maksimum beban (kg) 150KGS Ngepak Karton nganggo kurung waja

FAQ

1: Sakumaha sering kuring kedah ngeusi batre?

Sakumaha sering anjeun hoyong! Batréna tiasa dieusi deui sanaos henteu leres-leres kosong, janten anjeun tiasa ngecas deui batréna iraha éta merenah pikeun anjeun.

2: Sabaraha lami kanggo nyandak batréna?

Éta gumantung kana sakumaha lengkepna aranjeunna. Batré kosong lengkep bakal nyandak waktos 4 dugi 6 jam kanggo ngisi standar.

3: Naon istilah jaminan anjeun?

Kami nawiskeun istilah jaminan anu béda pikeun asesoris anu béda. Bagian utama pikeun sataun.

4: Naon MOQ sareng pamundut warna anjeun?

Normalna, 1 * 40 'Beban kontainer tinggi nyaéta MOQ urang sareng beban campuran diijinkeun. kami bakal ngenalkeun warna paling populér pikeun konsumén. Sareng kami tiasa ngadamel warna numutkeun paménta konsumén. 

5: Naon deui anu tiasa urang laksanakeun?

Kami teras-terasan ngembangkeun modél anyar pikeun nyumponan pasaratan. Janten upami anjeun gaduh ide anu saé pikeun produk kami atanapi skuter anu aya hubunganana, punten kersa ngawartosan atanapi komunikasi sareng kami.

Bungkusan & Pengiriman

1. CKD atanapi SKD paking nalika anjeun nungtut.
2. Tim profesional kami mastikeun jasa internasional anu dipercaya.

packing003

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • PRODUK Hubungan

    Sambungkeun Kami

    Nganjang ka Halaman Wéb Perusahaan
    Kéngingkeun Pembaruan Email