150CC

  • HIGH END RETRO VESPA STYLE SCOOTER 2021 NEW MODEL SCOOTER

    TAMAT RETRO VESPA GAYA SCOOTER 2021 Scooter Modél Anyar

    NAMA MODEL: LAMOCCA 150CC

    1. Dirancang di Éropa, Lamocca nyampur gaya tradisional sareng modéren ogé.

    2. Mesin berpendingin cai kalayan performa tinggi kalayan kakuatan maksimal 13.9Ps sareng sistem CVT.

    3. Strukturna mantep pisan yén unggal gerakan yakin.

    4. elemen klasik tina vespa kaasup lampu buleud, garis awak lemes sareng benang jahitan korsi anu saé.

    5. barang-barang pilihan: Kotak tukang, operator tukang, dual-channel ABS, konci calakan, mesin start-stop, Windshield.

  • 150CC HIGH SPEED OFF ROAD GAS SCOOTER

    150CC Laju Gancang OFF ROAD GAS SCOOTER

    NAMA MODEL: AVENTRU 150CC

    1. Kapindahan aya 50cc, 125cc atanapi 150cc kanggo pilihan

    2. Rupa-rupa pamilihan warna sareng pola awak anu disesuaikan

    3. LCD atanapi alat mékanis kanggo pilihan

    4. Sistem ignition gaduh CDI atanapi EFI kanggo pilihan

    5. Éta lahir pikeun lintas nagara sareng olahraga

    6. Asesoris opsional: USB, kurung telepon, kotak tukang

  • TOP 10 TWO WHEEL MOTORCYCLE VENTURE SCOOTER

    TOP 10 DUA SOROT MOTOR MOTOR KACA

    NAMA MODEL: JOG-B 150CC

    1. Éta tiasa cocog sareng multicolor sareng stiker.

    2. Kami ogé tiasa ngadamel modél 50CC, 110CC sareng 150CC sakumaha anu anjeun peryogikeun.

    3. penetrasi cahaya anu kuat masihan ua visi wengi anu saé.

    4. Éta ngadopsi kinerja marake kaamanan tinggi sareng hasilna teu aya noise.

    5. BARANG PILIHAN: Kotak tukang sareng operator tukang.

  • TWO WHEELS BEST GAS ADULT SCOOTER FOR COMMUTER

    DUA RODA GAS PUNING GUNUNG SCOOTER UNTUK KOMUTER

    NAMA MODEL: URBANITY 150CC

    1. Kapindahan aya 50cc, 110cc, 125cc atanapi 150cc kanggo pilihan

    2. Rupa-rupa pamilihan warna sareng pola awak anu disesuaikan

    3. Alat mékanis atanapi LCD kanggo pilihan

    3. Sistem ignition gaduh CDI atanapi EFI kanggo pilihan

    4. Rupa-rupa ukuran sareng gaya roda pikeun pilihan

    5. Éta cocog pikeun jalan muter sareng pakotaan

    6. Asesoris opsional: USB sareng kotak tukang

  • BEST ADULT SCOOTER WATERPROOF AIR COOLER MOTORCYCLE 150CC MOPED

    Pangalusna Dewasa Scooter AIR AIR COOLER MOTOR MOTOR 150CC MOPED

    NAMA MODEL: KONAWAY 150CC

    1. Éta tiasa nyocogkeun warna-warni sareng stiker kalayan tilu potongan cet roti kualitas luhur. 

    2. Éta skuter komuter performa tinggi pikeun déwasa sareng pilihan mesin anu béda.

    3. Sistem kakuatan disaluyukeun sareng ditingkatkeun sareng sistem CDI atanapi EFI anu nembé.

    4. Konaway nyoko kana speedometer LCD résolusi tinggi sareng lampu LED caang.

    5. Barang pilihan: kotak tukang, tukang tukang.

Sambungkeun Kami

Nganjang ka Halaman Wéb Perusahaan
Kéngingkeun Pembaruan Email