150CC Pangiriman Scooter Powered ROAD SCOOTER

Pedaran Singkat:

NAMA MODEL: JOG-D

1. Éta tiasa cocog sareng dua ukuran kotak tukang.

2. Urang tiasa ngalakukeun modél 50CC, 110CC, 125CC sareng 150CC.

3. Struktur pigura kandel ngagaduhan kapasitas beban anu langkung ageung.

4. Éta ngadopsi kinerja marake kaamanan tinggi sareng hasilna teu aya noise.

5. BARANG PILIHAN: Kotak tukang sareng operator tukang.


Detil Produk

Tanda Produk

 Panjelasan Produk

Bandingkeun sareng anu aslina, urang kentel struktur pigura pikeun ningkatkeun kapasitas ngamuat na. Éta dugi ka 150KGS sareng ngajantenkeun pangirimanna langkung aman.

JOG-D001

Pangangkut tukang ageung didesain ku nyalira. Éta kokoh sareng awét. Sareng tiasa dirakit sababaraha kotak pilihan opsional, gampang dirakit, nyugemakeun tungtutan anu béda-béda, sapertos korsi budak, pangiriman boc sareng kotak tuangeun. Kami gaduh dua ukuran kotak cocog pikeun wadah ieu, 48x 35x35CM sareng 40x32x32CM.

JOG-D002

Scooter ngadopsi cakram payun sareng rem kendang tukang. Rem cakram hidrolik tiasa nyingkat jarak ngerem, marake gampang sareng aman.

JOG-D003
JOG-D004

Jasa OEM & ODM tiasa disayogikeun, didaptarkeun salaku daptar:
1. warna
2. desain logo anu lemes sareng lemes
3. mesin
4. ngarangkep
5. dua ukuran kotak tukang
6. sareng sajabina

JOG-B 150CC04

Parameter Produk

LxWxH (mm) 1780 × 670 × 1160 Kacepetan Top (KM / H) 85
Basis roda (mm) 1280 Kapasitas tank (L) 4.5
Mesin GY6 150CC Rem (Fr./Rr.) Cakram / Kendang
Tipe Mesin 157QMJ, 1-Silinder, 4-Strok, Didinginkan ku hawa Tirus payun 90 / 90-10
Kakuatan Max (kw / (r / mnt)) 62kW (7500r / mnt) Ban Belakang 90 / 90-10
Max Torsi (Nm (r / mnt)) 8,5N · m (6500r / mnt)
Beban 105 CTNS / 40HQ
Maksimum beban (kg) 150KGS Ngepak Karton nganggo kurung waja

FAQ

1: Dupi anjeun ngirim produk ka nagara kuring? 

Pasti, urang tiasa. Upami anjeun henteu gaduh panerus kapal nyalira, kami tiasa ngabantosan anjeun. 

2: Naha anjeun ngagaduhan pameran di luar negeri atanapi domestik?

Leres, Unggal taun urang ngiringan pameran kanton unggal taun ku tilu bilik. Pameran luar negeri sapertos EICMA sareng sajabana.

3: Naon jaminan produk anjeun?

Kami ngajamin produk kami mumpuni. Upami aya bagian rusak anu disababkeun ku kami, punten kirimkeun poto ka kami, kami bakal ngungkulanana sakaligus.

4: Naha kuring tiasa nambihan atanapi ngahapus barang tina urutan kuring upami kuring robih?

Leres, tapi anjeun kedah nyarios ka urang gancang-gancang. Upami pesenan anjeun parantos dilakukeun dina jalur produksi kami, kami moal tiasa ngarobihna. Éta sakitar 2 dinten saatos mastikeun pesenanana.

5: Naha urang tiasa ngadamel logo atanapi mérek kami dina motor?

Leres, nampi OEM.

Bungkusan & Pengiriman

1. CKD atanapi SKD paking nalika anjeun nungtut.
2. Tim profesional kami mastikeun jasa internasional anu dipercaya.

packing003

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Sambungkeun Kami

    Nganjang ka Halaman Wéb Perusahaan
    Kéngingkeun Pembaruan Email