125CC

  • URBAN CHEAP SCOOTER GAS SCOOTER FOR ADULTS

    URBAN MURAH SCOOTER GAS SCOOTER Pikeun DEWASA

    NAMA MODEL: JOG-B 125CC

    1. Éta dilengkepan korsi panjang 720mm.

    2. Urang ogé tiasa ngalakukeun modél 50CC, 110CC sareng 150CC.

    3. Sistem kakuatan dilengkepan ku sistem CDI anu nembé.

    4. Lampu utama ngaluarkeun kacaangan anu luhur.

    5. BARANG PILIHAN: Kotak tukang sareng operator tukang.

  • STRONG POWER TOP 10 MOPED SCOOTER

    Kakuatan Kuat TOP 10 MOPED SCOOTER

    NAMA modél: URBANITY 125CC

    1. Kapindahan aya 50cc, 110cc, 125cc atanapi 150cc kanggo pilihan.

    2. Rupa-rupa pamilihan warna sareng pola awak anu disesuaikan.

    3. Alat mékanis atanapi LCD kanggo pilihan.

    3. Sistem ignition gaduh CDI atanapi EFI kanggo pilihan.

    4. Rupa-rupa ukuran sareng gaya roda pikeun pilihan.

    5. Éta cocog pikeun jalan muter sareng pakotaan.

    6. Asesoris opsional: USB sareng kotak tukang.

  • 12 INCH WHEEL CHEAP GAS POWERED SCOOTER

    12 inci RODA GAP GAS DIPASUKKAN SCOOTER

    NAMA MODEL: AVENTRU 125CC

    1. Kapindahan aya 50cc, 125cc atanapi 150cc kanggo pilihan

    2. Rupa-rupa pamilihan warna sareng pola awak anu disesuaikan

    3. LCD atanapi alat mékanis kanggo pilihan

    4. Sistem ignition gaduh CDI atanapi EFI kanggo pilihan

    5. Éta lahir pikeun lintas nagara sareng olahraga

    6. Asesoris opsional: USB, kurung telepon, kotak tukang

  • WATER COOLER STRONG POWER 125CC MOTORCYCLE ADULT SCOOTER

    COOLER AIR Kakuatan Kuat 125CC MOTOR SIKOTER AGOR

    NAMA MODEL: KONAWAY 125CC

    1. Kakuatan luhur dicét pigura ngagaduhan anti tekanan sareng anti karat kaunggulan.

    2. nyerep shock hidrolik, téknologi ngagambar tabung presisi tiasa adaptasi ngarobih inténsitas nyerep shock dina sadaya kaayaan jalan.

    3. transmisi otomatis CVT sareng mesin GU125 pangénggalna nawiskeun kakuatan langkung ageung tapi kirang dikonsumsi.

    4. Pelana elastis tinggi digabungkeun sareng spons busa lemes elastis tinggi, awét sareng boro kaluar tina seukeut.

    5. barang Pilihan: LED Speedometer, mesin GY6 125 sareng operator tukang & kotak.

Sambungkeun Kami

Nganjang ka Halaman Wéb Perusahaan
Kéngingkeun Pembaruan Email