110CC

  • MOTORCYCLE MANUFACTURER BEST CHEAP GAS POWERED SCOOTER

    MANUFACTURER MOTOR PALING GURU GAS PUPUK Scooter

    NAMA MODEL: JOG-B 110CC

    1. Éta tiasa cocog sareng multicolor sareng stiker.

    2. Kami ogé tiasa ngalakukeun modél 50CC, 125CC sareng 150CC.

    3. Éta cocog pikeun anu ngora pikeun warna ngagurilap sareng desain awak anu béntés.

    4. Éta ngadopsi kinerja marake kaamanan tinggi sareng hasilna teu aya noise.

    5. BARANG PILIHAN: Kotak tukang sareng operator tukang.

  • 110CC BEST QUALITY AIR COOLED MOTORBIKE

    110CC MOTOR SEBARANG ACARA KUALITAS TERBAIK

    NAMA MODEL: URBANITY 110CC

    1. Kapindahan aya 50cc, 110cc, 125cc atanapi 150cc kanggo pilihan.

    2. Rupa-rupa pamilihan warna sareng pola awak anu disesuaikan.

    3. Alat mékanis atanapi LCD kanggo pilihan.

    4. Sistem ignition gaduh CDI atanapi EFI kanggo pilihan.

    5. Rupa-rupa ukuran sareng gaya roda pikeun dipilih.

    6. Éta cocog pikeun jalan muter sareng pakotaan.

    7. Asesoris opsional: USB sareng kotak tukang.

Sambungkeun Kami

Nganjang ka Halaman Wéb Perusahaan
Kéngingkeun Pembaruan Email