100CC

  • CHEAP MOPED STAND UP 100CC GAS POWERED SCOOTER

    MOP MOPED JANGJANG 100CC GAS PUPUK Scooter

    NAMA MODEL: HAPPYNESS 100CC

    1. Panel hareup sareng kaos aslina langkung klasik.

    2. Gaya buntut panjang sareng sempit langkung cocog pikeun aliran skuter tradisional.

    3. Kabayang digabungkeun sareng ban payun 12 inci sareng ban 10 inci tukang ningkatkeun stabilitas kurva.

    4. Boh muffler sareng kipas dilengkepan anti-scalding cover, anu sacara efektif tiasa ngajamin kaamanan nyetir supir dina korsi pengker.

    5. Mesin ngadopsi téknologi Jepang, anu ngagaduhan kakuatan anu langkung luhur sareng kirang konsumsi.

Sambungkeun Kami

Nganjang ka Halaman Wéb Perusahaan
Kéngingkeun Pembaruan Email